Cesta Argosanů - De Castell, Sebastien (Egmont, 2021)
Svět Argosanů a mágů v novém příběhu, který se tentokrát zaměřuje na osud Kellenovy průvodkyně - Ferius Parfax. Ferius je ochotna dát v sázku vše, jen aby se pomstila fanatickému mladému mágovi, který ji pronásleduje každou bdělou hodinu. Ale pak se setká s neuvěřitelným Durralem Hnědým, potulným filozofem, který místo násilím zdolává své protivníky chytrostí a soucitem. Drží tento rozčilující muž klíč k porážce jejích nepřátel, nebo ji povede po cestě, která zničí její duši? Nakladatelská anotace.