Ptačí domek - Meijer, Eva, 1980- (Host, 2021)
Křehký příběh hudebnice a amatérské ornitoložky, Leny Howardové, která se stala průkopnicí tohoto oboru. Úspěšná houslistka Len Howardová se rozhodla opustit kariéru v londýnském orchestru a přestěhovat se do domku na venkově. Nakonec v něm strávila zbytek života a své dny zasvětila zkoumání ptáků. Nakladatelská anotace. Kráceno.