Temné osudy Habsburků a jejich příbuzných - Bauer, Jan, 1945- (MOBA, 2021)
Pohnuté osudy a neslavné konce některých příslušníků habsburského rodu. Nemoci tělesné i duševní, úmrtí zahalená rouškou tajemství atd. Dějiny jednoho z nejvýznamnějších evropských panovnických rodů od 13. do 20. století z poněkud jiného úhlu pohledu.