Tomáš Hübschman : nenápadná hvězda - Smutný, Roman, 1987- (XYZ, 2021)
Knižní rozhovor Romana Smutného s Tomášem Hübschmanem odkrývá tajemství úspěchu známého fotbalisty, který se ze skromných poměrů dokázal probojovat do světa velkého fotbalu.