Dneska už se tomu směju - Mandlová, Adina, 1910-1991 (XYZ, 2021)
Autobiografické vzpomínky hvězdy prvorepublikového filmu. Do světa filmu bývalou manekýnku a fotomodelku Adinu Mandlovou uvedl Hugo Haas. Zprvu byla obsazována do rolí mondén a zhýčkaných slečen, postupně se vypracovala v dobrou představitelku charakterních rolí. Své vzpomínky sepsala do dokumentu, jež vypovídá nejen o ní, ale i o době, o hereckém prostředí a povaze národa. Nakladatelská anotace. Kráceno.