Tereza - Maxová, Tereza, 1971- (BizBooks, 2021)
Průřez životem světoznámé modelingové hvězdy z České republiky. Modelka se ve své autobiografii podělí o zážitky z počátku kariéry, mnoho vzpomínek z cest i rodinnou historii.