Perla - Reisz, Tiffany, 1978- (Red, 2021)
Další díl z volné série erotických fantasy románů zasazených do světa Rudé Galerie a Růže. Když se Lord Arthur Godwick dozví, že jeho mladší bratr dluží celé jmění Regan Ferryové, majitelce hotelu Perla, souhlasí, že za něj dluh odpracuje... v její posteli. Slíbí Regan deset nocí, během kterých si s ním bude moci dělat, cokoli se jí zlíbí. Musí to pokoření přetrpět pro svého bratra. Kdyby se rodiče dozvěděli, co provedl, bez okolků by ho vydědili. Pohledný, ale neklidný Arthur brzy zjistí, že je jen pěšákem v erotické hře na pomstu a že nic, ani jeho dočasná milenka, není takové, jak se zdá. Nakladatelská anotace.