Boží kniha od Pastoral Brothers - Helebrant, Jakub, 1988- (CPress, 2021)
Farářsko-youtuberská dvojice v knize vysvětluje, jak vnímá desatero, kde se víra protíná se vztahy a sexualitou a na mnohé další duchovní i společenské otázky.