Cesty za štěstím. - Tronečková, Kristýna (CPress, 2021)
Kniha je pokračováním prvního dílu Cesty za štěstím, kdy se autorka od Bhútánu, Izraele a Islandu posunula k dynamické trojici - Norsku, Arménii a Číně. I zde díky poznávání místní kultury, nahlížení za oponu a provádění hloubkových rozhovorů s obyvateli skládá obrázek toho, co činí místní šťastnými a co pro ně znamená samotná esence štěstí. Vzniká tak nezaměnitelný koktejl namíchaný z ingrediencí osobních zážitků z cest a samé podstaty dané kultury. Nakladatelská anotace.