Po zemi do Bangladéše - Slámová, Majda (CPress, 2021)
Autorka popisuje svou cestu autostopem do Asie, přes Rusko, Kazachstán, Čínu, Thajsko, Laos, Myanmu, Indii až do Bangladéše, kde navštívila největší uprchlický tábor na světě. Nechybí ani neplánována návštěva Nepálu a oslava tibetského Nového roku.