Bizarní a zaniklá povolání - Pohunek, Jan, 1981- (CPress, 2021)
Kniha je průvodcem po více než 100 nejroztodivnějších povoláních, od starověku po současnost. Zjistíte, že existují profese jako srážeč vlaků, kostelní budič, krmič vší, lepič lega či bematista, činnost pohřebního klauna, tuliče koček či pojídače hříchů vás možná překvapí, popis práce kokosového bezpečáka nebo zvěroklestiče rozesměje, nad prací rasa a kata se znechuceně otřesete. Nakladatelská anotace. Kráceno.