Temné počátky českých dějin : odkud k nám přišli a jak žili první Slované - Kačer, Jindřich, 1977- (H!story, 2021)
Příchod Slovanů na naše území, historický vývoj českých zemí od šestého do devátého století a různé stránky každodenního života slovanského obyvatelstva.