Od semínka v prach : o životě, přírodě a jedné zahradě - Hamer, Marc (Kazda, 2021)
Životní příběh anglického zahradníka, básníka a spisovatele. V průběhu roku vypráví nejen o sobě, ale i o přírodě, která se vedle něj probouzí, zraje a postupně hyne.