Hodně jsem nikde - Třeštík, Michael, 1947- (Motto, 2021)
Autobiografická próza českého architekta, ve které vzpomíná na svá divoká proflámovaná léta, na počátky své nakladatelské i redakční práce. Autor se ve vzpomínkách nebojí přiznat k proflámovaným rokům, bláznivým snům nebo životním karambolům. Z autentických detailů ze svého soukromí vytvořil poutavý obraz totalitního bezčasí, divokých devadesátek i pandemického období. Do světa literatury vstoupil románem Zdi tvé. Nyní s odstupem času a nadhledem líčí, jaké zdi na své cestě zdolal a zdolává dál. Nakladatelská anotace. Kráceno.