Živý mýtus Roger Federer - Hanuš, Milan, 1955- (Prostor, 2021)
Autor vedle sportovní stránky čtenáři přibližuje také psychologické pozadí tenisové hry i výjimečný způsob, jakým právě Roger Federer dokázal fenomenálně rozvinout svůj talent. Část knihy je věnována klíčovým zápasům a „velkým epickým bitvám“, které Roger Federer sváděl se svými stejně slavnými protivníky Rafaelem Nadalem, Novakem Djokovičem, Andym Murrym a dalšími. Autor originálním způsobem líčí průběh nezapomenutelných tenisových dramat a nahlíží pod jejich povrch, do psychologie hráčů i hry samotné. Nakladatelská anotace. Kráceno.