Vánoční prasátko - Rowling, J. K., 1965- (Albatros, 2021)
Kuba si za poslední rok prožil mnoho dramatických chvil. Když už to vypadá, že bude konečně prožívat klidný vánoční čas, přijde o nejlepšího přítele - plyšové prasátko. Kuba a jeho plyšové prasátko Pašík se od sebe nehnou ani na krok - to se ale změní jednoho Štědrého večera, kdy Kuba o Pašíka přijde. Je zoufalý a potřeboval by zázrak, aby svoji milovanou hračku našel. A protože jsou Vánoce, takový zázrak se skutečně stane. Vánoční prasátko, náhrada za nezvěstného Pašíka, zničehonic ožije a vymyslí odvážný plán: vydají se s chlapcem do kouzelné Země Ztracených a Pašíka najdou, ať se jim do cesty postaví cokoli. Nakladatelská anotace.