Vánoční lásky - Keeland, Vi (Baronet, 2021)
Pět povídek z období Vánoc, v nichž pět žen hledá lásku. Pět romantických povídek dvou amerických autorek o vánočních zázracích. V každé z povídek protagonistka zažije náhodné setkání, které se sice zpočátku může jevit jako nepříjemné, ale nakonec z něj vzejde něco víc. Na toho pravého totiž můžeme narazit, i když to nejméně čekáme, ať už k tomu dojdeme prostřednictvím sázky s kamarádkou nebo záměnou toho pravého s bezdomovcem, kterému chceme darovat jídlo.