Vánoční intriky lady Osbaldestoneové - Laurens, Stephanie, 1953- (Baronet, 2021)
Milostný román odehrávající se v Anglii na počátku 19. století. Syn lady Osbaldestoneové se coby vysoký zpravodajský funkcionář potřebuje na pár týdnů vytratit z Londýna a rodinné sídlo na venkově je pro takové situace jako stvořené. V sídle Hartington Manor se Therese, lady Osbaldestoneonová, těší z návštěvy svých kurážných vnoučat. K dětem se nečekaně připojí nejmladší a stále svobodný Theresin syn a dětmi milovaný strýček Christopher. Jediný syn lady Osbaldestoneové jako vysoký funkcionář ministerstva pro zpravodajství a výzkum dostal oficiální příkaz zmizet veřejnosti z očí, dokud jeho nadřízení nevyřeší problém s francouzským agentem, jenž ho špehoval v Londýně. Vesnička Little Moseley mu připadala jako skvělý úkryt, kde on ani jeho ochranka žádné potíže nečekali. Brzy po příjezdu si však Christopher všimne přítomnosti londýnské dámy Marion Seewallové... Nakladatelská anotace. Kráceno.