Matla : kuchařka pro děti - Staša, Roman, 1988- (BizBooks, 2022)
Kniha rozmanitých jednoduchých receptů na přípravu svačin, pomazánek, snídaní, polévek, hlavních jídel, příloh, salátů, dezertů, které zvládnou děti, někdy bude nutná pomoc dospělého.