Nejchladnější dívka ve městě chladu - Black, Holly, 1971- (King Cool, 2021)
Paranormální dystopie, v níž se Tana a její dva společníci vydávají do tajemného města Chladu, které je jejich jedinou nadějí na záchranu. Ovšem ani za branami města nebudou v bezpečí. Když se Tana ráno po večírku probudí ve vaně, zjistí, že všude okolo jsou těla jejích přátel a ona sama je infikována smrtícím virem. Jedinými přeživšími na místě jsou kromě ní jen její roztomile vlezlý expřítel Aiden a záhadný mladý upír Gavriel. Protože se Tana brzy dozvídá, že tento masakr byl pouhým začátkem, rozhodne se navzdory varováním vyrazit do města Chladu. Město Chladu je přísně střežená oblast obehnaná hradbami, v níž jsou izolováni upíři a nakažení. Upíři jsou monstra, od kterých by se každý rozumný člověk držel dál, ale Tana nemá na výběr, protože je to jediné místo, kde může získat odpovědi na své otázky. Postupně se dozvíme jednak o tom, co vedlo k rozšíření nákazy po světě, ale také o tajemstvích, která se skrývají v Tanině minulosti. Komu může Tana věřit? Najde a odhalí skrytou pravdu včas?