Povídky ke kávě. - Hrabáková, Hana, 1962- (Mea culpa, 2021)
V dalších kratičkých povídkách se autorka věnuje se svým typickým humorem věcem v podstatě nepříjemným - úrazům. Podtitul aktuální povídkové knihy „Jak přežít úrazy těla i duše“ napovídá, že děj jednotlivých příběhů se bude točit okolo zádrhelů a škobrtanců s vážnými i méně vážnými důsledky na stav naší fyzické i psychické stránky... A nutno dodat, že vzpomínky na lidské „úrazy“ opět hýří humorem, nadsázkou a ironií, přestože by se mohlo zdát, že toto téma má k humoru daleko. Hana Hrabáková dobře ví, o čem píše - vždyť jen literárně vypointovala to, co čtenářky a čtenáři také zažívali a na co s jistou dávkou shovívavé nostalgie vzpomínají i dnes. Nakladatelská anotace. Kráceno.