Čas proměn : Praha, Československo a Češi 80. a 90. let očima Američana - Baker, Mark (CPress, 2021)
Vzpomínky amerického novináře na pobyt v socialistickém Československu v osmdesátých letech a jeho vnímání společenských změn po roce 1989. Autor vychází ze svých cest za železnou oponu a z polistopadového působení v redakci týdeníku The Prague Post a knihkupectví Globe.