Na kole po Evropě - Klíma, Martin, 1991- (Pointa, 2021)
Vyprávění z několika cest cyklisty, který se vydal poznat kouty známých i neznámých míst Evropy. Vyprávění z několika cest cyklisty, který se vydal poznat kouty známých i neznámých míst Evropy. Při svých cyklo putováních, jak sám své cesty nazývá, zažívá spoustu neopakovatelných příjemných chvil, ale i překvapení a úskalí. Příkladem budiž neplánovaná návštěva policejní stanice na srbsko-rumunské hranici. Společně s autorem zavítáte na místa, kde jste možná ještě nebyli. Nakladatelská anotace. Kráceno.