Deník malého Minecrafťáka : komiks - Piratesourcil, 1985- (Computer Press, 2021)
Čtyři komiksová dobrodružství Minuse a jeho přátel ve světě Minecraftu. Minus rozhodně není vesničan jako ostatní, sní o tom stát se bojovníkem a jednoho dne se vydá se vstříc dobrodružství. Zombie Chropt, kterou potká, naopak sní o tom, že se stane člověkem. Společně se vydají na cestu, na které se k nim postupně připojí Marguerite, bojovník Albéric a zvídavá Bagel. Napětí a osobní spory v týmu ale rostou a tváří v tvář drakovi si nakonec každý bude muset vybrat, zda se sjednotí, nebo raději prchne! Nakladatelská anotace.