Liberator 995 se nevrátil : 311. československá bombardovací peruť RAF a příběh osmi letců osádky kapitána Otakara Žanty - Adamec, František, 1946- (Epocha, 2021)
Činnost 311. československé bombardovací perutě během druhé světové války a osudy osmi československých pilotů.