Vánoční seznam - Garrod, Beth (CooBoo, 2021)
Vánoční young adult příběh o dvou středoškolačkách, které si na vánoční svátky prohodí místa a doufají, že se jim daleko od domova splní jejich přání. Elle je mladá americká influencerka, která se v honbě za co nejvyšším počtem sledujících rozhodne, že si v rámci výzvy vybere někoho ze svých sledujících a na vánoční období si s ním vymění místa. Volba padne na Holly, která žije v malebné anglické vesničce. Holly má jako velká milovnice Vánoc vytvořený seznam věcí, které chce během tohoto období stihnout, ale když se dozví, že se s rodinou budou stěhovat a v milovaném domě letošní Vánoce už neoslaví, rozhodne se vyrazit za vánočním dobrodružstvím za oceán. Naplní se jejich očekávání?