Máme na víc : #jensedomluvit - Nerudová, Danuše, 1979- (Rozhovory (Vyšehrad), 2021)
Renomovaná ekonomka prostřednictvím rozhovorů přibližuje nejen své názory na aktuální ekonomické i sociální problémy naší země v celosvětových souvislostech, ale věnuje pozornost také své životní dráze.