Tajemství - Třeštíková, Radka, 1981- (Motto, 2021)
Román české autorky o mezilidských vztazích a tajemstvích, která je rozdělují jako nepřekonatelné hory. Napínavé vyprávění o lidech v horách a horách mezi nimi, které už nejde obejít, ale dá se z nich spadnout a dá se v nich ztratit. Stejně jako v té šílené spoustě tajemství, co si v sobě pečlivě střeží dospělí i děti. Budete se modlit, aby vám aspoň někdo z nich něco prozradil a aby si řekl o pomoc hlasitěji než úplným tichem. Všichni občas potřebujeme někoho, kdo nás zachrání. Nakladatelská anotace.