Zabíjím rychle : cena: 13 minut - Pecháčková, Marcela, 1951- (BizBooks, 2021)
Rozhovory s pachateli dopravních nehod, kteří většinou způsobili smrt, ale také s jejich blízkými, zraněnými i záchranáři.