Jmenuju se Selma - Van de Perre, Selma, 1922- (Euromedia Group, 2021)
Holanďanka židovského původu vzpomíná na druhou světovou válku, kdy se zapojila do protifašistického odboje a byla vězněna v koncentračním táboře Ravensbrück.