Proti vetru - Hannah, Kristin (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2021)
Od autorky bestsellerov Slávik a Veľká samota prichádza silný epický román o láske, hrdinstve a nádeji. Proti vetru je strhujúci román, ktorý nám pripomína časy veľkej hospodárskej krízy a ľudí, ktorí ju prežili – tvrdú realitu, ktorá rozdelila národ a nútila ľudí bojovať o prežitie. Je to svedectvo o nádeji, odolnosti a sile ľudského ducha prežiť navzdory nepriazni osudu. Nezmazateľný portrét Ameriky a amerického sna videný očami nezlomnej ženy, ktorej odvaha a obeta definuje celé generáciu.