Bol raz jeden život - Kosti a kostra - Gaudin, Jean-Charles (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2021)
Vydajte sa spolu s Maestrom, Hemom, Globínkou a ich priateľmi do hlbín ľudského tela. Sledujte, ako bojujú s vírusmi a baktériami, aby udržali telo zdravé. Zistite, ako fungujú ľudské kosti. Kostra človeka je jemnou architektúrou, ktorá sa skladá z viac ako 200 kostí. Tvorí oporu ľudského tela a ochraňuje jeho najzraniteľnejšie časti. Objavte s nami tajomstvá tejto úžasnej živej „katedrály“.Cesta do miniatúrneho, no nesmierne vzrušujúceho sveta sa práve začína!