Lov - Minier, Bernard (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2021)
Siedma časť bestsellerovej série, v ktorej vyšetrovateľ Martin Servaz bojuje nielen o svoju česť, ale napokon aj o holý život. V opare mesačného splnu sa z lesa náhle vynorí jeleň. Zviera má ľudské oči. Ale to, na čo poľujú v temných lesoch Ariege, nie je divá zver... a nejde ani o prvú poľovačku. No je to prvá obeť, ktorá neplánovane skončila pod kolesami auta a vyniesla na svetlo sveta sériu hrôzostrašných vrážd, o ktorých dosiaľ nikto ani len netušil.