Nadácia na rozhraní - Asimov, Isaac (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2022)
Štvrtý diel najlepšej žánrovej série všetkých čias Nadácia. Zatiaľ čo si Prvá Nadácia užíva domnelé víťazstvo a plán Hariho Seldona opäť považuje za jedinú správnu cestu, Druhá Nadácia naďalej potichu ovláda smerovanie galaktických dejín. Objaví sa však odvážlivec Golan Trevize, ktorý Seldovnovu psychohistóriu spochybní. Stroskotá celý plán Hariho Seldona na dosiahnutie nového Galaktického impéria alebo obe Nadácie nájdu spoločnú reč a udržia predpovedaný tok dejín?