Madagaskar bez cestovky - Vetešníková, Kateřina (E-knihy jedou, 2021)
Chtěli byste se na Madagaskar podívat a nevíte, co od toho čekat? Nebo sbíráte síly pro svoji velkou cestu a hodila by se vám trocha motivace? Anebo prostě rádi cestujete a chcete si čtením zkrátit čekání na nové zážitky? Pak jsem tuto knihu napsala právě pro vás!Podnikla jsem cestu, malinkou pro lidstvo, velkou pro mě. V rukou držíte přepsaný deník, který jsem si průběžně poctivě vedla. Vyprávím v něm o tom, jaké to je a co se taky může stát, když se docela líná a bláznivá blondýna z města rozhodne zničehonic vyjet do divočiny.