Skleněná - Čajánková, Nikola (E-knihy jedou, 2021)
Pokračování knihy Sledovaná. Seznámení s paranormálními jevy a ezoterikou. Odpovědi na časté duchovní otázky. Rady, motivace a plno nových informací. Náhled do mého duchovního života. Krátké verše s duchovní tématikou.