Sto třicet Taxisů Velké pardubické : steeplechase : příběhy z dějin, současnosti a zákulisí slavného dostihu - Kovář, Pavel, 1944- (XYZ, 2021)
Originální publikace odborníka na jezdectví představuje nejtěžší a nejprestižnější dostihový závod na kontinentální části Evropy. Ve výpravné knize Pavla Kováře s bohatým obrazovým doprovodem se milovníci dostihů dozvědí vše o jejím založení, o překážkách, které musejí koně překonávat, o nejznámějších vítězích i o těch, jejichž jména upadla v zapomnění, a nechybí ani část o žokejovi, jehož kariéra je s Velkou pardubickou spjata - Josefu Váňovi. Nakladatelská anotace.