Velké sedmičky Velké pardubické - Nehyba, Miloslav (CPress, 2021)
Příběhy jednotlivých ročníků nejtěžšího evropského dostihu, od prvního v roce 1874 až po zatím poslední v roce 2020. Bohatá obrazová příloha. Abecední seznam všech startujících koní.