Rychlý jako vítr. - Schmidbauer, Lea, 1971- (CPress, 2022)
Pokračování příběhu dívky Majky a jejího milovaného koně Severáka. Majka trvale žije a pracuje v terapeutickém centru Kaltenbach, kam pro pomoc přijíždějí majitelé koní z celé země. S Milanem si skvěle rozumí a klisna Třicetčtyřka čeká mládě. V den porodu však přijde hrozivá bouřka, která celou idylu naprosto zničí. Majce i Severákovi se rozpadne svět a oba se musí vydat na dalekou cestu, aby znovu našli sami sebe i to, po čem skutečně touží. Nakladatelská anotace.