Fermentujeme se superkvašáky : zdravě, chutně a zábavně : vydejte se na kouzelnou cestu kvašení a vaření z fermentovaných potravin : superkvašáci - rostlinné potraviny a zdravé střevo - Horáčková, Eva, 1993- (CPress, 2021)
Knížka pro všechny, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí si obohatit jídelníček o výživné a chutné fermentované potraviny. Dozvíte se v ní spoustu zajímavých informací, praktických tipů, pochopíte principy fermentace, objevíte spoustu nových receptů nejen na fermentované potraviny, ale také na jídla z nich. Vše co nejjednodušeji, krok za krokem a z dostupných surovin rostlinného původu. Nakladatelská anotace. Kráceno.