Jiří Sovák osobně - Frühaufová, Martina (XYZ, 2021)
Detailní portrét herecké kariéry a osobního života jedinečného herce. Pestré osudy nezaměnitelného českého umělce ožívají v portrétu, který je plný vzpomínek, historek i nostalgie. Nakladatelská anotace. Kráceno.