Kronika velitelství zvláštních bojových útvarů 1918-1922 - Špitálský, Jaroslav (Knihovna Československé obce legionářské, 2021)
Historie Velitelství zvláštních bojových útvarů v letech 1918-1922. Příloha obsahuje fotografie vojenské techniky nebo vzpomínky důstojníka československé armády.