Supervelmoc? : vše, co potřebujete vědět o současné Číně - Kironska, Kristina; Turcsányi, Richard; Dubravčíková, Klára (Epocha ;, 2021)
Kapitoly přibližují historický vývoj, ekonomické poměry, vnitropolitickou situaci a rovněž zahraničněpolitické kroky Číny.