Žít lehce - Sedlář, Janek, 1987- (Jota, 2021)
Inspirativní příběhy lidí, kteří odešli z města a vybudovali si svůj domov v souladu s přírodou a jejími cykly. Lucie a Janek Sedlářovi si plní sen - společně s dětmi cestují starým obytným autem po zapadlých a hledají svůj vysněný pozemek, rodový statek, místo, kde by se usadili, tvořili a žili v souladu s přírodou. Při tomto putování navštěvují inspirativní lidi, kteří již udržitelným způsobem života žijí, jsou částečně soběstační, respektují sebe, ostatní i Matku Zemi. Nakladatelská anotace.