Freed : padesát odstínů svobody pohledem Christiana Greye - James, E. L., 1963- (Baronet, 2021)
Autorka Padesáti odstínů se vrací ke své slavné trilogii, tentokrát z hlubšího a temnějšího pohledu Christiana Greye. Jste srdečně zváni na svatbu desetiletí, kde Christian Grey učiní z Anastasie Steeleové svou manželku. Ale je vůbec Christian schopen obstát v roli nastávajícího manžela? Jeho otec má jisté pochybnosti, jeho bratr chce uspořádat divokou rozlučku se svobodou a jeho snoubenka nechce složit manželský slib poslušnosti. I samotné manželství však přináší jisté výzvy. Vzájemná vášeň Christiana a Any je žhavější a smyslnější než kdy dříve, ale Anin vzdor nepřestává vyvolávat Christianovy nejtemnější obavy a oslabovat jeho vůli vzdát se kontroly. Jejich vztah také ohrožuje stará rivalita a zášť, a jedno nesprávné rozhodnutí by je mohlo navždy rozdělit... Nakladatelská anotace. Kráceno.