Továrna na sny : tajné příběhy hollywoodských trháků - Rybář, Václav (XYZ, 2021)
Přehledová publikace nabízí vhled do světa filmového průmyslu a tvorby popkulturních filmových děl. Texty o konkrétních filmech, ve kterých se čtenář dozví o zákulisí natáčení a okolnostech jejich vzniku, střídají kapitoly postihující všeobecnější fenomény hollywoodské reality jako jsou filmová studia, různé fáze filmové produkce, blockbustery, vizuální efekty či filmové plakáty.