Tajemství snů a jak ho rozluštit - Kročková, Taťána, 1979- (BizBooks, 2021)
Průvodce seznámí s moderním přístupem k výkladu snů i s nejčastějšími sny, které se lidem zdají. Jak si založit snový deník, co je to spánková paralýza a lucidní snění.