Žena v proměnách roku - Naďová, Alena, 1967- (CPress, 2021)
Kniha není návodem pro život, ale je citlivým průvodcem pro navázání vztahu s přírodou. Provází ženy cyklem roku tak, jak probíhá v přírodě, odkrývá význam slunovratů a s nimi spojených rituálů, ukazuje, jak se každý měsíc zrcadlí v těle a kterými bylinkami můžeme podpořit své zdraví. Doporučuje stravu v souladu s obdobím, připomíná svátky a obyčeje a přidává tipy k posílení vnitřní harmonie pomocí obřadů. Metaforické příběhy ze života pomáhají pochopit poselství daného tématu a najít souvislosti mezi ději. Nakladatelská anotace.