Naslouchejte! - Sýkorová, Kateřina, 1994-; Dale Carnegie Training (firma); Dale Carnegie & Associates (Via, 2021)
Kniha provede základy komunikace a mezilidských interakcí a v této souvislosti přináší motivační techniky a praktické cvičení, která ukazují, jak se naučit v životě efektivně naslouchat druhým, a to ve vztazích osobních i pracovních.