103 sportovních kuriozit : příběhy z dějin sportu, které možná neznáte - Kozohorský, David, 1977- (XYZ, 2021)
Kniha obsahuje 103 příběhů, zajímavostí a kuriozit ze světa sportu pohledem českého sportovního moderátora a komentátora. Začtěte se do příběhů, kde hrají svou roli vytrvalost, výjimečnost, odvaha, ale často také podvody, násilí nebo možná i smrt. Dozvíte se, komu se říká gólový dědek, kde leží město šampionů, co má společného tenistka a závodní kůň, co promáchl Coubertin, zakladatel novodobých olympijských her, či proč Margaret Thatcherovou zajímalo Rallye Paříž-Dakar. Nakladatelská anotace. Kráceno.